Welkom bij XAXA


Geurbeleving is érg belangrijk als het gaat om onze waardering van een ruimte.

 

 

Ruikt het ergens lekker, dan voelen we ons op ons gemak, beoordelen we de omgeving positiever en willen we er (onbewust) door deze positieve ervaring weer terugkomen. Kortom, een niet te onderschatten middel! Zonde dus om niets met je geurbeleving te doen, toch?

 

 


 

Als jij de deur van je onderneming of huis opendoet, welke geur komt je dan tegemoet? Die van een ruimte die nodig verfrist moet worden? Of van de muffige geuren die nog aanwezig zijn? Als de geur minder lekker is, is een geursysteem een goede oplossing.

Uw totale geuroplossing!

voor thuis of op het werk, zijn de geurverspreider van XAXA met essentiële en aroma-olie. Stil maar zeer krachtig.

Dit discrete geurapparaat biedt de ideale oplossing om uw hele huis of bedrijf lekker te laten ruiken en essentiële oliën te verspreiden voor hun maximale therapeutische of omgevingsvoordelen.

Bekijk snel onze systemen voor meer informatie of stuur ons een bericht met je vraag!

 

Geur stelt u in staat om op emotioneel niveau contact te maken met uw klant/visite/bezoekers en daarbij uw merk krachtiger en gedenkwaardiger te maken. Het subtiel verspreiden van aangename geuren in uw bedrijf kan loyaliteit stimuleren en een aangenamere ervaring voor uw gasten creëren.
 
 
Gebruikmaken van de kracht van emotie die verband houdt met een geur. We helpen onze klanten om unieke en gedenkwaardige omgevingen te creëren, problemen met slechte geuren op te lossen en producten te merken. Onze aangewezen geurontwerpers kunnen elke geur of combinatie van geuren ontwikkelen, speciaal voor jou.


Smells Good, Feels Good

Om een positieve twist te geven aan de situatie rondom Covid-19 delen we wat feel good producten waarmee je het jezelf comfortabel kunt maken in huis. Geuren hebben al sinds jaar en dag een gunstig effect voor het lichaam en de geest. Niet voor niets bestaat er zoiets als aromatherapie. Vandaag delen we een aantal manieren waarmee je fijne geuren door het huis heen kunt verspreiden, met respect voor mens, dier en milieu.

Lees meer »

Merkidentiteit

Allereerst: wat is een merkidentiteit? Een merkidentiteit vertegenwoordigt een organisatie door haar waarden, doelen, sterke punten en visie over te brengen. Met een sterke merkidentiteit kan een organisatie zichzelf positioneren in de markt en onderscheiden van haar concurrenten. Doordat het merk herkenbaarder wordt voor haar doelgroep ontstaat een hogere loyaliteit aan de organisatie. Daarnaast motiveert het medewerkers én de kans op extra inkomsten. Klinkt niet verkeerd toch?

Lees meer »

WAAROM WE BIJ XAXA IN DE KRACHT VAN GEUR GELOVEN

Bij XAXA geloven wij sterk in de kracht van geur. Waarom? Omdat geur onbewust en onzichtbaar bij ons binnen komt sluipen. De glimlach die het je geeft is er dan ook een die je onverwachts overvalt. Zomaar ineens. En juist daardoor inslaat als een bom. Een glimlach van dat kaliber is zoveel krachtiger dan welke andere glimlach dan ook en doordat geur daarvoor heeft gezorgd, is het zo’n ontzettend sterk instrument. 

Lees meer »

Xaxa Scent Marketing heeft verschillende Samenwerkingen. Deze samenwerkingen zullen hun klanten betrekken bij een multizintuigelijke ervaring en een omgeving creëren die geschikt is voor alle vijf zintuigen! deze unieke wijze wordt toegepast in verschillende omgevingen! 

Doe jij ook mee?