Wij geloven in het behoud van onze planeet en haar ecosystemen.

Al onze Essentiële en Aroma-oliemengsels zijn gemaakt van pure en natuurlijke ingrediënten die milieuvriendelijk, diervriendelijk, niet-GMO zijn en geen schadelijke chemicaliën of additieven bevatten.

We combineren onze 100% pure etherische oliën met alle natuurlijke basis ingrediënten om 100% volledig natuurlijke aroma-oliemengsels te creëren die vrij zijn van parabenen, SLS, SLES, PEGS, glycolen, petrochemicaliën, synthetische kleuren, schadelijke chemicaliën en additieven. Deze ingrediënten zijn schoon, rauw en ongeraffineerd, precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

 

Alle geuren zijn van uiterst hoge kwaliteit en op basis van zuivere etherische oliën of parfums. De olien kunnen, verdund in water, gebruikt worden in de sauna en in de aromaverdamper, aromadiffuser, olieverdamper, geurverspreider en ook in geursystemen.

Aanbevolen dosering 7 druppen per 100ml water. 

 

 

LET OP: 

Alleen voor uitwendig gebruik. Verdunnen in een steunolie. Niet rechtstreeks aanbrengen op de huid of op kapotte of geïrriteerde huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Olie uit de buurt houden van ogen. Bij een gevoelige huidreactie stoppen met het gebruik en uw arts raadplegen. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen inneemt of een medische aandoening hebt, moet u uw arts raadplegen voor gebruik. Stop met het gebruik en raadpleeg uw arts als er bijwerkingen optreden. Oliën uit de buurt houden van harde oppervlakken en lakken.